BARTIN / MERKEZ - Çaydüzü İlkokulu

ENGİN KÖSTEKÇİ - MÜDÜR

Engin KÖSTEKÇİ

1974 Bartın’da doğdu. 1993 yılında İmam Hatip Lisesini bitirdi. Sonra,  Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Daha sonda ülkemizin birçok bölgesinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2014 yılında kurucu müdür olarak atandığı Ağdacı İlkokulunda 2022 yılının aralık  ayına kadar müdürlüğe devam etti. Kısa bir süre şube müdürlüğü yaptıktan sonra 2023 Temmuz ayında Çaydüzü İlkokulunda yine Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır. Lisesi yıllarından itibaren bugüne kadar birçok STK da görev alan Köstekçi, halen bir sivil toplum kuruluşu başkanlığını yürütmektedir. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi lisans eğitimi almış, yüksek lisansını ise; Öğretmenlerde Girişimcilik Özellikleri Ve Yansıtıcı Düşünme Üzerine yapmıştır. Bir çok akademik çalışması, sempozyum ve bildiri çalışmaları bulunan Engin Köstekçi´nin yayımlanmış iki kitabı ve yayımlanma aşamasında da yine bir şiir kitabı bulunmaktadır.